Nederlandstalig CADCenter België CadCenter Franstalig
Registreer       

Alles maakt deel uit van de 'Circle of Life'. Zo ook de nieuwe generatie 3D CAD verwacht een nieuwe generatie PLM software. Klaar om de markt te veroveren! Daag ons uit! Klik hier »

Grip op uw product data, projecten en documenten? Ontdek de ijzersterke oplossing tijdens de Xpert Meetings! Klik hier »

Klanten aan het woord
  • "strategische keuze CAD en PLM platform"

    Dieseko Group BV - Sliedrecht

    Uit strategisch oogpunt wilde de Dieseko Group graag standaardiseren op één CAD platform en een PDM oplossing bij onze leverancier CADCenter. De belangrijkste reden om voor CADCenter te kiezen waren o.a. het probleemloos kunnen werken met bestanden uit diverse CAD systemen.


    Lees meer..
 

Subsidies op opleidingen

OOM is het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor het metaalbewerkingsbedrijf. Dit is een zelfstandige organisatie voor werkgevers en werknemers in de bedrijfstak metaalbewerking, opgericht in 1984. Er zijn zo'n 13.500 bedrijven bij aangesloten met in totaal zo'n 140.000 werknemers.
OOM ondersteunt met zijn opleidingsbeleid werkgevers en draagt financieel bij aan scholing en omscholing van het personeel. De hoogte van de OOM-bijdrage voor scholingsdagen is afhankelijk van de gevolgde cursus. Voor meer informatie over de juiste vergoedingen verwijzen wij u naar de OOM website.

   


 
 
 
© CADCenter, Tussenlanen 11, 2861 CB Bergambacht, T +31 (0)182 35 71 20, E info@cadcenter.nl
Twitter - 3D CAD Software  Facebook - 3D CAD Software  Youtube - 3D CAD Software 


Print deze pagina | Sitemap | Nieuws | Contact | Support | Nieuwsbrief